Permanente make-up is de manier om uw wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect te hebben. U hoeft ze nooit meer bij te werken of te kleuren met een potlood. Dus ook niet na een regenbui, het zwemmen of sporten.
De behandeling
Met een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage gaat het hier om een implantatie in de bovenste huidlaag. Dit betekent dat de pigmentatie na verloop van 1 tot 2 jaar afzwakt. Dit gebeurt door natuurlijk celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. De snelheid van het teruglopen van permanente make-up verschilt per persoon.


Voor wie is permanente make-up?
Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen, voor mensen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, voor slechtziende, kortom voor iedereen.


Het behandelen van wenkbrauwen:
Dunne en/of onregelmatige wenkbrauwen worden met permanente make-up volledig gecorrigeerd door een schaduw- of hairstroke techniek , zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Heeft u vroeger teveel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.Het plaatsen van eyeliners:
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden veranderd en, uiteraard, verfraaid. De eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, zo geeft het een natuurlijk en volle oogopslag. Op deze manier kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht.Is de behandeling pijnlijk?
Nee. Het aanbrengen van permanente make-up is niet gevoelloos, maar het wordt over het algemeen niet als heel pijnlijk ervaren.


Vergunning Ministerie van Volksgezondheid:
Tattoo Line is in het bezit van een vergunning van Ministerie van Volksgezondheid. Dit betekent dat wij bevoegd zijn om permanente make-up uit te voeren en onder kwaliteitscontrole staan van bovengenoemd ministerie.


 


 

Permanente make-up

 

(prijzen incl. 1 nabehandeling)

 

 

Wenkbrauwen      € 200.00

Eyeliner boven      € 175.00

Eyeliner onder      € 150.00

Eyeliner boven en onder     € 250.00

Wenkbrauwen +eyeliner ( boven of onder )      € 275.00

Wenkbrauwen +eyeliner boven en onder      € 375.00

Nabehandeling per onderdeel (bij ons gezet)      € 50.00

(binnen 1 jaar)

Nabehandeling per onderdeel (bij ons gezet)     € 75.00

( tussen 1 jr en 2 jaar)

Nabehandeling per onderdeel (bij ons gezet)      € 100,00

(na 2 jaar)

Vorm en/of kleurcorrectie (slecht geplaatste make-up)      € 200.00


 

Meestal is er 1 nabehandeling nodig ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Permanente make-up