gallery/niels tattoo line logo nieuw
Tattoos: 

 

 Onze ervaren tattoo-artiest werkt samen met u aan een uniek design, of helpt u bij het kiezen van een design.

 

 Permanente Make-up:  

 

Wij bieden u ook Permanente Make-up aan, eyeliner of wenkbrauwen.

 

 Tatoeage verwijderen: 

 

Tevens kunnen wij tatoeage's verwijderen doormiddel van een yag-laser.

 

 

Al ons werk wordt uitgevoerd onder de strenge hygiënische omstandigheden.

 

 

 

 

LET OP !!!!!!

 

 Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die op het internet een eigen tattoo set bestellen en los gaan op iedereen die een tattoo wil hebben. Dit heeft soms grote gevolgen voor diegene die zonder na te denken een tattoo heeft laten zetten bij een beunhaas.

Steeds vaker komen mensen in de studio met uitgelopen, ontstoken, opgezette, verprutste en verminkte lichaamsdelen die in sommige gevallen niet meer te herstellen zijn.

Sinds de komst op televisie en het internet denken mensen snel geld te kunnen verdienen, “stoer” te zijn om een tattoo te zetten en zogenaamd met de titel tatoeëerder rond te kunnen lopen. Deze mensen hebben echt geen idee wat er mogelijk is op het gebied van tatoeëerden en geven ook totaal niets om het feit dat ze anderen (door het zelf graag te leren) voor de rest van hun leven verminken.

Waarom gaan deze mensen dan toch naar een beunhaas?

Deze vraag stel ik mijn klanten ook altijd! Het antwoord is vaak hetzelfde “hij was goedkoop” , “ik kon meteen terecht”, of “ik hoorde van een vriendin dat hij het ook wel kon”. Met andere woorden een prima reden om je te laten verminken!