gallery/niels tattoo line logo nieuw
Tattoos: 

 

 Onze ervaren tattoo-artiest werkt samen met u aan een uniek design, of helpt u bij het kiezen van een design.

 

 Permanente Make-up:  

 

Wij bieden u ook Permanente Make-up aan, eyeliner of wenkbrauwen.

 

 Tatoeage verwijderen: 

 

Tevens kunnen wij tatoeage's verwijderen doormiddel van een yag-laser.

 

 

Al ons werk wordt uitgevoerd onder de strenge hygiënische omstandigheden.

 

De tatoeëerders verdienen geen bakken met geld. Tatoeëerders krijgen per uur betaald, maar dat geld verdwijnt niet rechtstreeks in onze zakken. 
Veel mensen denken dat de uurprijs van tatoeëerders hoog is. Maar ze vergeten dat in deze uurprijs alles zit inbegrepen.
Hier een voorbeeld van een tatoeage van ongeveer 4 uur. 
De tatoeage wordt eerst besproken met de klant, dit duurt gemiddeld een uur ( gesprek, e-mailtjes, meten enz enz ). De tatoeage wordt hierna uitgewerkt en er wordt een sjabloon/lijntekening (stencil) van gemaakt, dit duurt gemiddeld 2 uur. Opgeteld zijn wij dus 7 uur bezig met een tatoeage waarvan de klant 4 uur betaald. Tevens zit in de uurprijs inbegrepen: Inkt, naalden, handschoenen en alles wat er meer bij komt kijken om een tatoeage te zetten. En niet te vergeten de schoonmaak, belastingen, GGD controles, huur, vergunningen enz. enz. 
Een gemiddelde professionele tatoeëerder verdient gemiddeld net zoveel als een timmerman, stratenmaker, metselaar, schilder enz.
 Daarbij komt dat wij wel hygiënisch en zeer zeker vele malen sneller werken dan die thuisprikkers en dan heb ik het niet eens over het kwaliteit verschil.  Aan u de keuze.

 

 

 

 

LET OP !!!!!!

 

 Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die op het internet een eigen tattoo set bestellen en los gaan op iedereen die een tattoo wil hebben. Dit heeft soms grote gevolgen voor diegene die zonder na te denken een tattoo heeft laten zetten bij een beunhaas.

Steeds vaker komen mensen in de studio met uitgelopen, ontstoken, opgezette, verprutste en verminkte lichaamsdelen die in sommige gevallen niet meer te herstellen zijn.

Sinds de komst op televisie en het internet denken mensen snel geld te kunnen verdienen, “stoer” te zijn om een tattoo te zetten en zogenaamd met de titel tatoeëerder rond te kunnen lopen. Deze mensen hebben echt geen idee wat er mogelijk is op het gebied van tatoeëerden en geven ook totaal niets om het feit dat ze anderen (door het zelf graag te leren) voor de rest van hun leven verminken.

Waarom gaan deze mensen dan toch naar een beunhaas?

Deze vraag stel ik mijn klanten ook altijd! Het antwoord is vaak hetzelfde “hij was goedkoop” , “ik kon meteen terecht”, of “ik hoorde van een vriendin dat hij het ook wel kon”. Met andere woorden een prima reden om je te laten verminken!